Прес-конференција во живо на министерот за здравство, Арбен Таравари

Денеска во 11:00 часот, прес-конференција на министерот за здравство, д-р Арбен Таравари , на тема „Зборот е збор - 100 дена Влада на Република Македонија“

Прес-конференцијата можете да ја следите во живо на следниот линк: