План за економски раст

Премиерот Заев: Потенцијални инвеститори реализирајте го вашиот бизнис план, владата е ваш партнер

Вицепремиерот Анѓушев: Нови инвестиции, конкурентност и подобро платени работни места

 

 

Во продолжение можете да ја погледнете целосната презентација:

.[ Преземи ] 

 

 

Please find below the complete presentation:

.[ Download ] 

 

 

  • Закон за финансиска поддршка на инвестициите на македонски jaзик [Преземи]
  • Закон за финансиска поддршка на инвестициите на албански jaзик [Shkarko]
  • Правилник за доделување на финансиска поддршка [Преземи]
  • Правилник за исплата на финансиска поддршка [Преземи]
  • Среднорочна програма на Фондот за иновации и технолошки развој за период 2018-2020 [Преземи]
MK