Прес конференција на премиерот Зоран Заев и заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања и координација со економските ресори, Кочо Анѓушев

Денеска во 13:00 часот, во Медиа центарот на Владата на Република Македонија ќе се одржи прес конференција на којашто ќе се обратат претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања и координација со економските ресори, Кочо Анѓушев.