Политика на приватност

Почитуван посетител,

Ни претставува чест и задоволство што покажавте интерес и ја посетивте нашата веб-локација.
Во согласност со Законот за заштита на лични податоци, Владата на Република Македонија Ве уверува дека податоците оставени на нашата веб-локација нема да бидат злоупотребени. Податоците никогаш нема да бидат објавени во било каков медиум или поделени со друго трето правно односно физичко лице.


Со почит,
Влада на Република Македонија