Пријави корупција

…Владата ќе продолжи со силната, бескомпромисна, неселективна и ревносна борба со криминалот и корупцијата. Посветено ќе се бориме против сите форми на криминал и корупција, како што го правевме тоа и досега. Впрочем, токму нашата Влада обезбеди Македонија да има напредок на листата на Транспаренси интернешнл која ја мери перцепцијата за борба против криминалот и корупцијата, за дури 43 места. Тоа не е за потценување, тоа се резултати.

г-дин Никола Груевски

 

  • Пријавете корупција во Царинската управа  на телефонскиот број 197
  • Пријавете корупција во Управа за јавни приходи на телефонскиот број 198
  • Пријавете корупција во Министерството за транспорт и врски на телефонскиот број 199
  • Пријавете корупција во Министерството за внатрешни работи на телефонскиот број 199