Прес-конференција за предлог Буџет 2018 на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство

Од 12 часот, во Медиа центарот на Владата на Република Македонија, ќе се одржи третата од серијата прес–конференции посветени на образложување на Прелог Буџетот за 2018 година. Прес-конференција ќе биде посветена на Предлог Буџетот за 2018 година за секторот земјоделство, а ќе ја одржи министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Календар Влада: 
Сабота, Декември 2, 2017 - 12:00 to 13:00