Заедничка седница на Владите на Република Македонија и на Република Албанија на 15 декември во Поградец

Претставниците на Владите на Република Македонија и на Република Албанија, ја договорија заедничката меѓувладина седница која е предвидено да се случи на 15 декември 2017 во Поградец, Албанија.


На неа ќе се разговара на повеќе теми, а во фокусот на седницата ќе биде унапредување на заемната соработка во повеќе области.

Календар Влада: 
Петок, Декември 15, 2017 (Цел ден)