Прес-конференција за предлог Буџет 2018 на Министерство за образование и наука

Прес-конференција за предлог Буџет 2018 на Министерство за образование и наука

Од 11 часот, во Медиа центарот на Владата на Република Македонија, ќе се одржи шестата од серијата прес–конференции посветени на образложување на Предлог Буџетот за 2018 година. Прес-конференцијата ќе биде посветена на Предлог Буџетот за 2018 година за секторот образование и наука, а ќе ја одржи министерката за образование и наука, Рената Дескоска.

Календар Влада: 
Четврток, Декември 7, 2017 - 13:00 to 14:00