Прес-конференција за предлог Буџет 2018 на Министерство за локална самоуправа

Од 12 часот, во Медиа центарот на Владата на Република Македонија, ќе се одржи седмата од серијата прес–конференции посветени на образложување на Предлог Буџетот за 2018 година. Прес-конференцијата ќе биде посветена на Предлог Буџетот за 2018 година за секторот локална самоуправа, а ќе ја одржи министерот за локална самоуправа, Сухејл Фазлиу.

Календар Влада: 
Четврток, Декември 14, 2017 - 12:00 to 13:00