Прес-конференција за предлог Буџет 2018 на Министерство за труд и социјална политика

Од 11 часот, во Медиа центарот на Владата на Република Македонија, ќе се одржи осмата од серијата прес–конференции посветени на образложување на Предлог Буџетот за 2018 година. Прес-конференцијата ќе биде посветена на Предлог Буџетот за 2018 година за секторот труд и социјална политика, а ќе ја одржи министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска.

Календар Влада: 
Вторник, Декември 12, 2017 - 11:00 to 12:00