Прес-конференција за предлог Буџет 2018 на Министерство за култура

Од 12 часот, во Медиа центарот на Владата на Република Македонија, ќе се одржи деветтата од серијата прес–конференции посветени на образложување на Предлог Буџетот за 2018 година. Прес-конференцијата ќе биде посветена на Предлог Буџетот за 2018 година за секторот култура, а ќе ја одржи министерот за култура, Роберт Алаѓозовски.

Календар Влада: 
Среда, Декември 13, 2017 - 12:00 to 13:00