Заедничка прес-конференција на премиерот Заев и генералниот секретар на НАТО, Столтенберг

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, во среда и четврток (17 и 18 јануари) ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија.

Во рамки на посетата, во четврток, во 15:50 часот предвидена е и заедничка прес-конференција на премиерот Заев и генералниот секретар Столтенберг во Влада на Република Македонија.

 

Календар Влада: 
Четврток, Јануари 18, 2018 - 15:45 to 17:00