Премиерот Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска во текот на утрешниот ден ќе бидат во работна посета на Штип

Премиерот Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска во текот на утрешниот ден (четврток, 05.04.2018) ќе бидат во работна посета на Штип. Во рамки на оваа посета премиерот Заев, министерката Царовска и градоначалникот на општина Штип, Благој Бочварски ќе оставарат работна средба со работодавачи, претставници на бизнис секторот од штипскиот регион.

Во 12:50 часот, во холот на хотелот Оаза, премиерот Заев, министерката Царовска и градоначалникот Бочварски ќе дадат изјави за медиумите.

Календар Влада: 
Среда, Април 4, 2018 (Цел ден)