Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Утре, 11.04.2018 година, прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, со почеток во 11:00 часот, во Mедиа центарот на Владата на Република Македонија, за одлуките донесени на редовната 63-та седница на Владата на Република Македонија.

Календар Влада: 
Среда, Април 11, 2018 - 11:00 to 12:00