Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа за одлуките донесени на редовната 65-та седница одржана на 24 април

Видео од прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа за одлуките донесени на редовната 65-та седница одржана на 24 април.