Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Редовна владина прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа која ќе се одржи утре (среда, 09.05) со почеток во 13:00 часот, во Mедиа центарот на Владата на Република Македонија.

На прес-конференцијата ќе ве информираме за одлуките донесени на редовната 67-ма седница на Владата на Република Македонија.

На прес-конференцијата ќе присуствува и Виктор Димовски, државен секретар во Министерството за надворешни работи.

Календар Влада: 
Среда, Мај 9, 2018 - 13:00 to 14:00