Заедничка прес-конференција на Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и државниот министер за европски прашања во МНР на Република Германија, Михаел Рот

Четврток, 10.05.2018, во 09:15 часот во Медиа центарот на Владата на РМ, ќе се одржи заедничка прес-конференција на Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и државниот министер за европски прашања во Министерството за надворешни работи на Република Германија, Михаел Рот. 

 
Календар Влада: 
Четврток, Мај 10, 2018 - 09:15 to 10:00