Премиерот Заев ќе присуствува на прослава на Денот на Европа во Штип

Сабота, 12.05.2018, со почеток во 12:00 часот на градскиот плоштад „Слобода“ во Штип, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев заедно со ЕУ амбасадорот Жбогар и градоначалникот на општина Штип, Бочварски ќе го отворат ЕУ Паркот по повод Денот на Европа. 

 

Календар Влада: 
Сабота, Мај 12, 2018 - 12:00 to 13:00