Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа среда, 16.05., со почеток во 11:30 часот, во Mедиа центарот на Владата на Република Македонија.

На прес-конференцијата ќе ве информираме за одлуките донесени на редовната 68-ма седница на Владата на Република Македонија.

 

Календар Влада: 
Среда, Мај 16, 2018 - 11:30 to 12:30