Премиерот Зоран Заев на настан по повод отпочнување изградба на експресен пат Штип - Радовиш

Сабота, 2 јуни 2018 година, ќе се одржи настан по повод отпочнување на градежните работи за изградба на експресен пат Штип - Радовиш.

Почетокот на настанот е предвиден во 09:30 часот, на локација пред н.м Лакавица на регионалниот пат Штип-Радовиш.

Календар Влада: 
Сабота, Јуни 2, 2018 - 09:30 to 10:30