Прес-конференција на вицепремиерот за економски прашања, д-р Кочо Анѓушев

 Утре (03.06.2018) во 12:00 часот, во Медиа центарот на Владата на Република Македонија ќе се одржи прес-конференција на којашто ќе се обрати Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања и координација со економските ресори, д-р Кочо Анѓушев.

 

Календар Влада: 
Недела, Јуни 3, 2018 - 12:00 to 13:00