Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Денеска (5 јуни) во 14:00 часот, министерот за здравство, Венко Филипче ќе одржи прес-конференција во Медиа центарот на Владата.

Календар Влада: 
Вторник, Јуни 5, 2018 - 14:00 to 15:00