Обраќање на Премиерот Заев на меѓународната конференција „Жени во енергетиката 2018“

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска ќе има свое обраќање во рамки на панелот завршни обраќања на меѓународната конференција „Жени во енергетиката 2018“, којшто е предвиден да трае од 15:30 до 16:00 часот во хотел Мериот, Скопје.

Календар Влада: 
Вторник, Јуни 5, 2018 - 15:30 to 16:30