Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Утре (среда, 06.06) со почеток во 11:00 часот, портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, ќе одржат прес-конференција во Медиа центарот на Владата на Република Македонија, на која ќе известуваат за одлуките донесени на редовната, 71-ва седница на Владата на Република Македонија.

Календар Влада: 
Среда, Јуни 6, 2018 - 11:00 to 12:00