Прес-конференција на вицепремиерот Анѓушев - Анализа на постигнатите резултатите и ефекти од економските политики

Денеска во 14:30 часот во Медиа центарот на Владата на Република Македонија, Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања и координација со економските ресори, Кочо Анѓушев придржуван од министрите Драган Тевдовски, Љупчо Николовски и Горан Сугарески, ќе одржи прес конференција на којашто ќе презентира анализа направена од економските ресори на Владата на Република Македонија за резултатите и ефектите од економските политики.

Календар Влада: 
Среда, Јуни 6, 2018 - 14:30 to 15:30