Премиерот Заев ќе се обрати на панел дискусијата „Инвестираме во младите лекари, иднината на здравството во Македонија“

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, ќе се обрати на панел дискусијата „Инвестираме во младите лекари, иднината на здравството во Македонија“. 

Панел дискусијата ќе се одржи во Музејот на современа уметност, со почеток во 09:30 часот.

Календар Влада: 
Понеделник, Јуни 11, 2018 - 09:30 to 11:00