Обраќање на Премиерот Заев по повод почетокот на изградбата на новата општинска зграда во Арачиново

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, во понеделник, 11.06.2018, ќе присуствува и ќе има свое обраќање на настан во организација на општина Арачиново, по повод одбележувањето на почетокот на градежните работи на новата општинска зграда.

Настанот ќе се одржи на самиот влез во село Арачиново до Полициската Станица (поранешен стадион), со почеток во 11:15 часот.

Календар Влада: 
Понеделник, Јуни 11, 2018 - 11:15 to 12:15