Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа во среда, 13.06.2018, со почеток во 12:00 часот, во Mедиа центарот на Владата на Република Македонија.

На прес-конференцијата ќе ве информираме за одлуките донесени на редовната, 72-ра седница на Владата на Република Македонија. 

Календар Влада: 
Среда, Јуни 13, 2018 - 12:00 to 13:00