Средба помеѓу Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Во 14:30 часот, во зградата на Владата ќе се оствари средба помеѓу Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. По завршувањето на средбата ќе биде испорачано соопштение до јавноста.

 

Календар Влада: 
Среда, Јуни 13, 2018 - 14:30 to 15:30