21-ва седница на Владата

MK
Седницата се одржа на: 
05.08.2017 - 02:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (209 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Усвојување на Записникот од 4-та седница на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи, со Предлог - одлука за постоење на кризна состојба заради зголемена појава на пожари на дел од територијата на Република Македонија, а согласно предлог на Групата за процена
2 Кадровски прашања /21/