60-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
01.04.2021 - 11:45
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (417.81 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за донација од Република Србија на 40.000 дози SPUTNIK V вакцини против КОВИД-19