76-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
03.06.2021 - 18:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (352.28 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Дополнителни предлог - заклучоци по однос на увоз, контрола и анализа на мазут, донесени по точка 81 од 75-та седница на Владата на Република Северна Македонија, одржана на 1 јуни 2021 година
2 Информација за потребата од обезбедување на средства од заем од Европска Банка за обнова и развој (ЕБОР) за изградба на автопатска делница Букојчани - Кичево, како дел од европскиот коридор8 (државен пат А2)