47-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
20.05.2022 - 16:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (388.96 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Северна Македонија за 2022 година
2 Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за извршување на буџетот на Република Северна Македонија за 2022 година, по скратена постапка