197-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
31.10.2023 - 14:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (727.67 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за долговите на jавните комунални претпријатија кон државните институции, согласно позитивна законска регулатива
2 Информација за напредокот на работата на Работната група за подготовка на соодветен План за реструктурирање и реорганизација на Акционерското друштво Водостопанство на Република Северна Македонија