Прес-конференција на министерот за финансии Драган Тевдовски и министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу

Денеска во 16:15 часот министерот за финансии Драган Тевдовски и министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу ќе одржат прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Македонија.

Календар Влада: 
Понеделник, Октомври 22, 2018 - 16:15 to 17:15