Јавни набавки

Наслов / Опис Име на договорен орган Име на економски оператор Датум на склучување на договор Договор
Договор за набавка на тонери Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „ИПЕГНА“ ДООЕЛ Скопје 24.1. 2019 PDF icon Преземи (1.8 MB)
Договор за набавка на тонери Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Спринт Солушнс“ ДООЕЛ Скопје 14.1. 2019 PDF icon Преземи (1.7 MB)
Договор за набавка на тонери Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „АПОЛО Ратко“ ДООЕЛ 14.1. 2019 PDF icon Преземи (1.79 MB)
Договор за набавка на новогодишни пакетчиња Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат АД „Европа“ Скопје 26.12. 2018 PDF icon Преземи (1.19 MB)
Договор за набавка на книги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат Издавачка куќа „ Феникс“ 25.12. 2018 PDF icon Преземи (1.38 MB)
Договор за набавка на книги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат ДНИДТ „Ватра“ 25.12. 2018 PDF icon Преземи (1.42 MB)
Договор за набавка на книги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат АД „Култура“ 25.12. 2018 PDF icon Преземи (1.19 MB)
Договор за набавка на систем за контрола на пристап и евиденција на работно време Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Монтинг Енергетика“ ДОО 25.12. 2018 PDF icon Преземи (1.96 MB)
Договор за набавка на книги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Просветно дело“ 25.12. 2018 PDF icon Преземи (1.93 MB)
Договор за набавка на централен систем за складирање и управување со документи Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат Друшто за информатичка технологија „НЕКСТСЕНС“ ДОО 21.12. 2018 PDF icon Преземи (1.5 MB)
Договор за набавка на новогодишни пакетчиња Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат АД „Европа“ Скопје 14.12. 2018 PDF icon Преземи (1.99 MB)
Договор за набавка на лиценца за сервер Windows Server 2012 Standard Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Ал го системи“ ДООЕЛ 14.12. 2018 PDF icon Преземи (1.63 MB)
Договор за набавка на лиценци за софтверска платформа за управување со уреди за печатење и скенирање на документи Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Копиер Плус“ ДООЕЛ 13.12. 2018 PDF icon Преземи (1.68 MB)
Договор за набавка на надградени лед панели Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Електрометалка комерц Таев Илија“ 4.12. 2018 PDF icon Преземи (1.45 MB)
Договор за набавка на работа - асфалтирање на под на дел од објектот на Владата Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Енергоинвест трејд Глигор и др.“ ДОО 29.11. 2018 PDF icon Преземи (1.41 MB)
Договор за набавка на мебел Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Мимако - ВУД“ ДООЕЛ 27.11. 2018 PDF icon Преземи (2.21 MB)
Договор за набавка на информатичка опрема Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Филаделфија Ком“ ДООЕЛ 26.11. 2018 PDF icon Преземи (1.84 MB)
Рамковен договор за резервација на авио билети за службени патувања Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Фибула Ер Травел“ ДООЕЛ; „Атлантис“ ДООЕЛ; „БТ Македонија“ ДОО; „Конгрес Травел Сервис“ ДОО; „ТА Травел Солушн“ Скопје; „Албатрос Травелс“; „Атлас Корпорејшн“ ДОО; „Вис Пој“ ДООЕЛ 26.11. 2018 PDF icon Преземи (3.95 MB)
Договор за набавка на опрема за видео надзор Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „СЕКТРОН“ ДООЕЛ Скопје 20.11. 2018 PDF icon Преземи (1.8 MB)
Договор за набавка на информатичка опрема Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Магента пропринт“ ДООЕЛ 13.11. 2018 PDF icon Преземи (1.83 MB)
Договор за набавка на безжична опрема за симултан превод Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „АВЦ Гроуп„ ДОО 13.11. 2018 PDF icon Преземи (1.33 MB)
Договор за изнајмување на виртуелни сервери и ресурси на интегрирана податочна платформа Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат АД „Македонски Телеком“ Скопје 12.11. 2018 PDF icon Преземи (1.38 MB)
Договор за набавка на телевизиска и аудио-визуелна опрема Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „АВЦ Гроуп„ ДОО 5.11. 2018 PDF icon Преземи (1.87 MB)
Договорза набавка на протоколарен материјал Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „ГЕНЕКС“ ДООЕЛ увоз - извоз Кочани 29.10. 2018 PDF icon Преземи (1.99 MB)
Договор за набавка на фото опрема Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Пикс Плус Траде“ ДООЕЛ 25.10. 2018 PDF icon Преземи (1.48 MB)
Договор за набавка на услуги за логистичка поддршка Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Дуна“ ДОО Скопје 10.9. 2018 PDF icon Преземи (1.41 MB)
Договор за набавка на домашни весници и списанија Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Слободен печат“ ДОО 31.8. 2018 PDF icon Преземи (2.03 MB)
Договор за набавка на услуги за истражување Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „ИПСОС“ ДООЕЛ Скопје 24.8. 2018 PDF icon Преземи (1.46 MB)
Договор за набавка на 20 примероци од книга Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Матица Македонска“ ДООЕЛ 15.8. 2018 PDF icon Преземи (1.44 MB)
Договор за набавка на услуги од авторска агенција Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Артпицк“ ДООЕЛ 30.7. 2018 PDF icon Преземи (723.61 KB)
Договор за набавка на интернет услуги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат Друштво за информатички и комуникациски технологии „Телесмарт Телеком“ ДООЕЛ Скопје 25.7. 2018 PDF icon Преземи (574.48 KB)
Договор за набавка на услуги за преведување Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Еуролингва“ ДООЕЛ Скопје 23.7. 2018 PDF icon Преземи (2.32 MB)
Договор за извршување на услуги - објавување на огласи Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „РЕПРО ПРИНТ“ ДООЕЛ Скопје 17.7. 2018 PDF icon Преземи (649.02 KB)
Договор за извршување на услуги - објавување на огласи Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „КОХА ПРОДУЦТИОН“ ДОО 16.7. 2018 PDF icon Преземи (650.66 KB)
Договор за извршување на услуги - објавување на огласи Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Слободен печат“ ДОО 16.7. 2018 PDF icon Преземи (667.1 KB)
Договор за набавка на услуги за организирање на настан Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Пасворд Продакшн“ ДОО Скопје 13.7. 2018 PDF icon Преземи (522.41 KB)
Договор за набавка на услуги за изнајмување и ракување со опрема Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Дуна“ ДОО Скопје 13.7. 2018 PDF icon Преземи (517.24 KB)
Договор за набавка на патничко осигурување Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат АД „Осигурителна полиса“ Скопје 28.6. 2018 PDF icon Преземи (627.14 KB)
Договор за набавка на платформа за серверско и клиентско дигитално потпишување за потребите на системот е-Влада Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат Друшто за информатичка технологија „НЕКСТСЕНС“ ДОО 25.6. 2018 PDF icon Преземи (690.13 KB)
Договор за набавка на образовни услуги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Р&С Сејфти Консалтинг“ ДООЕЛ 14.6. 2018 PDF icon Преземи (579.88 KB)