Гостување на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, на емисијата 24 Отворено, на ТВ 24 Вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, во рамките на неговото гостување на емисијата 24 Отворено, на темата „100 дена Влада“, одговараше на прашања од бизнисмени, аналитичари, граѓански активисти и новинари, синдикалци.