Заедничка прес-конференција на премиерот Заев и амбасадорот на ЕУ, Жбогар

Претседателот на Владата, Зоран Заев и Амбасадорот на Европската Унија, Самуел Жбогар денеска ќе одржат заедничка прес-конференција, со почеток во 16:45 часот, во Медиа центарот на Владата.

Календар Влада: 
Вторник, Февруари 6, 2018 - 16:45 to 17:45