Прес-конференција на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски во Медиа центарот на Владата на Република Македонија

Денеска (13.02.2018) во Медиа центарот на Владата на Република Македонија во 14.15 часот, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, ќе одржи прес-конференција за новите мерки од Програмата за директна финансиска поддршка во земјоделството во делот на тутунопроизводство.

Календар Влада: 
Вторник, Февруари 13, 2018 - 14:15 to 15:00