Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

 

Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа по завршувањето на 68-мата седница на Владата.

Соопштение од седницата: http://vlada.mk/sednica/68

Дневен ред: http://vlada.mk/sednica/68