Прес-конференција на министерката Шекеринска за Стратегискиот одбранбен преглед

Во 14.00 часот во Медиа-центарот на Владата на Република Македонија, министерката за одбрана Радмила Шекеринска ќе одржи прес-конференција на која ќе биде презентиран клучниот документ за развој на одбраната, Стратегискиот одбранбен преглед.

Календар Влада: 
Вторник, Јули 3, 2018 - 14:00 to 15:00