Министерката Шекеринска на затворањето на „Летниот кампус 2018“

Петок, 06.07. со почеток во 10:00 часот на армискиот полигон „Криволак“, ќе се одржи свечено затворање на меѓународниот „Летен кампус 2018“, на кој учествуваат 11 држави. На затворањето ќе присуствува и ќе има обраќање министерката за одбрана Радмила Шекеринска.

Во рамки на церемонијата ќе се одржи и тактичка вежба „Сеопфатен пристап кон мировните операции“.

Календар Влада: 
Петок, Јули 6, 2018 - 10:00 to 11:00