Брифинг за медиуми на работната група за преиспитување на оправданоста на постоењето на „Музеј на ВМРО“ и „Музеј на жртвите од комунистичкиот режим“

Утре, 10.07.2018 (вторник) во 11:00 часот, во медиа центарот на Владата на Република Македонија, ќе се одржи брифинг за медиуми од страна на работната група при Министерството за култура, за преиспитување на општествената и стручната оправданост на постоењето на НУ „Музеј на македонската борба за државност и самостојност“ - „Музеј на ВМРО“, и „Музеј на жртвите од комунистичкиот режим“.

Календар Влада: 
Вторник, Јули 10, 2018 - 11:00 to 12:00