Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Муамет Хоџа

Утре (11 јули 2018), со почеток во 11:30 часот, редовна неделна прес-конференција на портпаролот Муамет Хоџа, во Медиа центарот на Владата на Република Македонија, за одлуките донесени на 78-мата владина седница. 

Календар Влада: 
Среда, Јули 11, 2018 - 11:30 to 12:15