Премиерот Заев и министерот Манчевски на прв академски час на ФИНКИ

Понеделник (01.10.2018), со почеток во 10:30 часот, премиерот Зоран Заев и министерот за информатичко општество и администрација ќе присуствуваат на прв академски час на ФИНКИ, каде ќе се доделат индекси на стипендирани студенти од УКИМ.

Календар Влада: 
Понеделник, Октомври 1, 2018 - 10:30 to 11:30