Прес-конференција на вицепремиерите Османи, Шекеринска и министерот Димитров

Во понеделник (01.10.2018) со почеток во 13:00 часот, во Медиа центарот, вицепремиерите Бујар Османи, Радмила Шекеринска и министерот за надворешни работи, Никола Димитров ќе одржат заедничка прес - конференција.

Календар Влада: 
Понеделник, Октомври 1, 2018 - 13:00 to 14:00