Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Во среда (03.10.2018) со почеток во 12:00, во Медиа центарот на Владата на Република Македонија ќе се одржи прес-конференција на која портпаролите Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа ќе информираат за одлуките донесени на 91-вата седница.

Календар Влада: 
Wednesday, October 3, 2018 - 12:00 to Thursday, October 4, 2018 - 12:45