Прес – конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски

Видео од редовната владина прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски.