92-ра седница на Владата на Република Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 92-та вонредна седница со единствена точка на дневниот ред -Предлог за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија со насоки за изменување и дополнување на Уставот на Република Македонија. 

Почетокот на седницата е закажан за во 16:00 часот. 
 

Календар Влада: 
E hënë, Tetor 8, 2018 - 16:00 to E martë, Tetor 9, 2018 - 16:45