Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски

Со почеток во 17:15 часот ќе се одржи прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски.

Календар Влада: 
Monday, October 8, 2018 - 17:15 to Tuesday, October 9, 2018 - 17:45